Základní škola a Mateřská škola Kounov, okres Rakovník, Kounov 196, 270 06 Kounov
Základní a Mateřská Škola Kounov

Ceník stravného

ŠKOLNÍ JÍDELNA:

Vedoucí školní kuchyně: Jitka Frambergová   tel.: 313 578 698

Kuchařky: Olga Hokešová, Radka Kolářová

PLATBY ZA OBĚDY

Obědy je možno platit hotově nebo z běžného účtu. Vložená částka se dítěti připíše na jeho účet a postupně se odečítají platby za jednotlivé obědy. Od vedoucí školní jídelny obdržíte variabilní symbol. Na číslo účtu 223783540/0600 je možno zasílat platby za stravování.

VS-variabilní symbol si vyzvedněte u vedoucí školní kuchyně. Do poznámky napište jméno žáka/strávníka. Děkujeme.

Platbu v hotovosti lze hradit každý pracovní den od  6:30 -7:30 hodin a od 10:30 do 11:30 hodin.
CENÍK OBĚDŮ:
Ceny obědů:

Záklaní škola
Věk Cena za oběd
7 - 10 let 24 Kč
11 - 14 let 26 Kč
15 - 18 let 27 Kč

 

Mateřská škola
Celodenní 38 Kč
Do oběda 29 Kč

 

Externí strávníci
Cena 55 Kč


S nárůstem cen u potravin je možné zvýšit cenu stravného.

Upozornění: V době nemoci dítěte si rodiče mohou odnést stravu pouze první den nemoci, ostatní obědy je nutné odhlásit. Pokud se tak nestane, musí školní jídelna rodičům doúčtovat plnou cenu oběda. Z tohoto důvodu žádáme rodiče o větší pozornost při odhlašování obědů v době nemoci.

Přihlašovat nebo odhlašovat obědy je možné i telefonicky vždy den předem, výjimečně ráno do 6.30 hod. na telefonním čísle 313 578 698

 

Několik důvodů, proč se stravovat ve školní jídelně:

 - skladba jídelníčku – poskytujeme zdravé a optimálně vyvážené stravování s ohledem na denní doporučené dávky potravin dle výživových norem
 - ve školním stravování používáme čerstvé a kvalitní suroviny    od ověřených dodavatelů
 - v rámci stravování je zajištěn pitný režim dítěte
 - umožňujeme stravování dětem dle potřeby i nepravidelně, pouze v určené dny/dle požadavku rodičů
 - výhodná cena – děti hradí pouze náklady na potraviny, ostatní výdaje /energie, mzdy zaměstnanců/jsou hrazeny ze státního rozpočtu

  Naše kritéria kvality:

 - zajistit pitný režim s omezením jednoduchých cukrů
 - zařazovat sezónní potraviny
 - omezovat používání dochucovadel a instantních dehydratovaných směsí
 - minimalizovat polotovary, množství soli
 - správné a bezchybné vedení spotřebního koše
 - plánování jídelníčku s dostatečným předstihem 

Administrace
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace